ADGANGSKONTROLL

KXNG tilbyr er adgangskontroll til alle type kunder. Både sikkerhetssystemer og enkel adgangskontroll, som skreddersys til hver enkelt kunde. Adgangskontroll med integrert innbruddsalarm, multifaktor kortleser, enkel kodelås - våre løsninger dekker alt. Og vi bruker produkter av god kvalitet for å forsikre oss om at vi leverer blant markedets beste løsninger innenfor det vi tilbyr våre kunder.

MANGE MULIGHETER

Våre adgangssystemer kan tilspisses så mangt. Adgangskontroll, på tvers av elektroniske låssylindere, hyperkinetisk lås, kortlesere, biometri, alarm (FG3) og mye mer gjør at vi kan tilpasse oss enhver kunde. Vi kan sette et avansert sikkerhetssystem, som dekker det viktigste, og supplere med enkel utskiftning av låssylindere for å få et fullverdig adgangskontrollanlegg der elektroniske nøkler dekker enhver dør - helt batteriløst. Enten ved bruk av ASSA Abloy CLIQ eller Pulse.

ASSA Abloy ARX

Svært fleksibelt anlegg, integrerbarhet og et komplett sikkerhetssystem for næringskunder

ARX er et fullt ut totalløsning for adgang- og sikkerhet. Anlegget har utallige funksjoner, og integrasjoner mot andre system. Valgfrihet og funksjonstilpasning gjør at prisen også kan tilpasses ethvert prosjekt. ARX støtter fullt ut en rekke løsninger, og er moderne, samt enkelt for kunde å ta i bruk.

For næringskunder og kunder med høyere krav til sikkerhet og driftsikkerhet anbefaler vi ARX. Ta kontakt med oss for mer informasjon. ARX kan kjøre både offline- og i online løsning. Kan integreres fullt ut mot ASSA Abloy CLIQ for høyere sikkerhet, og rimeligere adgangskontroll helhetlig.

Steplock Access

For små- og mellomstore bedrifter, sameier og borettslag

Med Steplock Access får man samlet adgangskontroll og porttelefoni i ett og samme system. Skalerbarhet, enkel betalingmodell og rask montering gjør Steplock Access enkelt å ta i bruk. I tillegg er det tidsriktig design og en splitter ny løsning i 2023 fra Steplock.

Systemet kan integreres med kortlesere, mobilåpning, samt mye mer.

Tilvalg som informasjonstavle, svarapparat og bookingsystem er også muligheter for møterom og vaskerom til eksempel.

KEYFREE

For privatkunder, sameier og borettslag

Keyfree brukes i stor grad av sameier og borettslag for å forenkle adgang og hverdag for Styret, og beboere. Et adgangssystem som er app-basert, og legger seg på deres eksisterende løsning. Enklere blir det ikke. I løpet av timer er Keyfree implementert og klart til bruk i et knippe dører, og det er et svært kostnadseffektivt system med en spennende fremtid i vente, med en produktutvikling som stadig jobber i høygir for å tilby sine brukere et sikkert og enkelt alternativ til nøkler.

ASSA Abloy SMARTair

For bedrifter, sameier og borettslag

SMARTair er en svært kostnadseffektiv løsning for overgang til et adgangssystem der mobil, brikke eller kort skal åpne en dør.

SMARTair gjør det enkelt å bytte ut tradisjonell lås til moderne adgangskontroll. Adgangssystemet er skalerbart, modulært og kan utvides over tid. SMARTair er tilgjenglig både on-premise og i Cloud-løsning, hvorav sistnevnte har en lisensavgift.

SMARTair er på lik linje med Keyfree en kostnadseffektiv løsning for overgang til adgangskontroll. I tillegg fungerer systemet trådløst og kablet, og har løsninger både for leiligheter, fellesdører, hengelåser med mer.

Er dette noe for deg?

En befaring og kartlegging av behov gjør at vi kan hjelpe deg videre med å velge adgangskontroll etter behov. KXNG skreddersyr løsningen, både mekanisk og elektronisk, til hver enkelt kunde.