DØRAUTOMATIKK

Med dørautomatikk får man en automatisk styring på åpning og lukking av dører ved impulser fra forskjellige brytere og sensorer, enten manuelt ved trykk på en albuebryter eller automatisk via en sensor som merker bevegelse mot døren.

Dørautomatikk er ofte påkrevd i forbindelse med universell utforming, for å sikre at alle kan komme seg inn og ut på en trygg måte. Det stilles også krav til dørautomatikk utenom universell utforming ved brannkrav eller der lovverket stiller krav om dette.

KXNG tilbyr ulik dørautomatikk i ulike løsninger. Tilpasset dør og utgangspunkt. Enten det er utendørs, innendørs, maritimt med mer.

Gilgen door systems

Slagdørautomatikk fra Sveits

Gilgen har flotte dørautomatikker, som med god funksjonalitet som dekker de fleste behov De kommer i tre utgaver, og dekker de fleste typer dørmiljø.

Den enkle utgaven FD10 har slankt design og dekker de fleste vanlige dører og enkle brannkrav.

Den kraftigste utgaven FD20 er kraftigere, og dekker store dører, og brannkrav. FD20 kommer i tillegg med IP-klassifisert utgave som kan brukes utendørs / maritimt / svømmehaller / tunneler i IP66-kapsling i rustfritt og syrefast stål.

assa abloy

Dørautomatikk med mulighet for innebygget UPS / batteribackup

ASSA Abloy sin dørautomatikk fører en serie med tre grunnmodeller - SW100, SW200 og SW300 for ulik bruk. Disse er litt større enn annen dørautomatikk, da de legger til rette for å bygge inn UPS / batteribackup innvendig.

ASSA Abloy sin dørautomatikk er derfor favorisert i rehabilitering og fornying av eldre bygg, for å dekke moderne krav om UPS, kostnadseffektivt.

geze

Tysk kvalitet - bredt spekter av løsninger og produkter til dørmiljø i stilrent design

GEZE har nok defintivt det største utvalget til automatiserte løsninger for dør og vindu, og det fine er at alt er stilrent etter endt montering. Inntrykket er sømløst, og produktene er i høy kvalitet til likhet med ASSA Abloy og Gilgen.

GEZE har en rekke dørautomatikkløsninger som takler forskjellige utfordringer, og med svært slankt design selv på de kraftigste slagdørsautomatikkene de fører.

Er dette noe for deg?

En befaring og kartlegging av behov gjør at vi kan hjelpe deg videre med å velge adgangskontroll etter behov. KXNG skreddersyr løsningen, både mekanisk og elektronisk, til hver enkelt kunde.