LÅSSYSTEM

KXNG fører låssystemer fra ASSA Abloy for alle sikkerhetsnivåer. Både mekanisk, elektronisk og kinetisk fører vi, for å løse alle behov, på en mest mulig smidig måte.

Hvorfor låssystem?

Et låssystem er låser satt i system slik navnet tilsier. På denne måten reduserer man antallet nøkler, og systemet er ofte bygget slik at en nøkkel gir tilgang til deler av låssystemet - mens andre nøkler gir tilgang til større deler.

Av låssystemene vi prosjekterer, bygger og leverer har vi alt fra mekaniske låssystemer til flere sikkerhetsnivåer og type bygg, til kinetiske og elektroniske låssystemer tilpasset ethvert behov.

De patenterte nøklene og komponentene i alle våre låssystemer er beskyttet mot industriell kopiering i henhold til patentlovgivingen. Patenterte nøkler gir den beste mulige beskyttelsen mot uønsket nøkkelkopiering. Det betyr i praksis at nøkler kun kan kjøpes ferdig filt fra ASSA ABLOY, fra et TrioVing Sikkerhetssenter eller fra en lisensiert låsesmed i henhold til inngått sikkerhetsavtale

Mekaniske låssystem

KXNG fører flere mekaniske låssystem, blant annet System 20 for medium sikkerhetsnivå, og Triton for høyt sikkerhetsnivå som også kan fungere sammen med CLIQ som du kan lese om under.

Sikkerhet gjennom toppstifter og sidestifter beskytter nøklene mot kopiering, i tillegg til et patent som varer til 2036.

Varianter i FG-godkjent låssylinder og standard låssylinder for effektivt å holde kostnader i større prosjekt nede.

KXNG produserer og prosjekterer låssystem.

ASSA ABLOY CLIQ
ELEKTRONISK låssystem

CLIQ er et elektronisk låssystem, med batteri rett på nøkkel. På denne måten kan man effektivt både ha en kombinasjon av mekanisk og elektronisk låssystem på tvers av et bygg, for å øke sikkerheten betraktelig og være kostnadseffektive i prosessen.

CLIQ er et produkt som er utviklet gjennom flere år, og siden Triton CLIQ har det blitt et ufattelig godt produkt som løser store låssystem med høye krav på en utmerket måte.

I tillegg er det en spennende funksjonalitet kalt CLIQ Connect, som gjør at man kan oppdatere nøkler via mobiltelefon for å oppdatere adgangsrettigheter på nøkkelen. Denne løsningen gjør systemet svært fleksibelt til å løse mange problemstillinger man skulle ha på tvers av bygg i et stort låssystem.

Patentert frem til 2029.

ASSA ABLoy pulse

PULSE digitalt låssystem er et teknologisk banebrytende og omfattende økosystem av nøkler, låssylindere og hengelåser, sammen med fleksibel programvare og programmeringsenheter.

PULSE er designet for å sikre kostnadseffektiv energikontroll og fremtidssikker med førsteklasses digital kryptering. Det er et intelligent låssystem som enkelt kan installeres i eksisterende bygninger eller nybygg.

PULSE er et intelligent digitalt låssystem designet for å være et sikkert og fremtidssikkert alternativ for store bygg med stort volum av skiftende brukere.

Dette installasjonsvennlige, bærekraftige låssystemet bruker digital kryptering i toppklasse for å sikre oppdaterte adgangsrettigheter.

PULSE er en selvdreven løsning som kombinerer fordelene til mekanisk sikkerhet og fleksibiliteten ved elektronisk låsing uten behov for ledninger, batterier eller ekstern strømforsyning.

Ta kontakt med oss

La oss håndtere deres låssystem og finne den beste løsningen.